Tuoteryhmät
WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE (1 kpl)

WellO2 Care Hyvinvointilaite + Nenämaski

195,00  norm. 239,00 

Varastossa

Kuvaus

WellO2 on hyvinvointilaite, jonka teknologia yhdistää säädettävän ulos- ja sisäänhengitysvastuksen sekä höyryhengityksen. Kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa käyttäjää kuumalle vedelle altistumiselta.

Laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä.

Säädettävä höyryn lämpö sekä hengitysvastus takaavat optimaaliset olosuhteet laitteella tehtävään hengitysharjoitteluun käyttäjän kunnosta riippumatta. Laitetta voi käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.

Laitteen mukana tulevan nenämaskin avulla voit hengittää lämmintä höyryä suoraan ylähengitysteihin.

Tuotepakkaus sisältää: WellO2-laitteen, virtajalustan, 3 eriväristä suukappaletta, hengityssäätimen, jatkoletkun, nenämaskin ja käyttöohjeet

Huom. Laite on hygieniatuote, joten Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus ei ole voimassa kun pakkaus on avattu.

Takuu kaksi vuotta.

Valmistaja/ markkinoija:

Hapella Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija