Tuoteryhmät

Plackers Twin Hammaslankain (35 kpl)

5,50 

Varastossa

Kuvaus

Plackers Twin hammaslankaimissa on vahva Tuffloss®-lanka, joka ei rispaannu ja jota voi käyttää useita kertoja. Plackers Twin hammaslankaimessa on mintunmakuinen tuplalanka, joka tekee hammasvälien puhdistuksesta vieläkin tehokkaampaa. Kaksi yhdensuuntaista lankaa puhdistaa tehokkaammin ja menee helposti ahtaimpiinkin väleihin.

Lankaimen varressa on mukana käännettävä hammastikku, jolla saa viimeisteltyä puhdistuksen. Hammastikulla voi hieroa ja stimuloida ikeniä sekä puhdistaa hampaiden purupinnat.

Hammasvälien puhdistuksella ehkäistään ienongelmat sekä pidemmän ajan kuluessa hampaiden menetykset. Tämän takia hammaslääkärit suosittelevat hammaslankaimen tai hammasväliharjan käyttöä päivittäin.

Käyttö:

Vie lanka varovaisella sahaavalla liikkeellä hampaiden väliin noin 1-2 mm ikenen alle. Paina hammaslankaa hammasta vasten ja jatkaa samaa sahaavaa liikettä ylöspäin ja sitten taas alaspäin. Vaihda hammaslankaimen kulmaa, jotta saat puhdistettua kaikki hampaiden väliset pinnat. Puhdista kaikki hammasvälit käyttäen samaa tekniikkaa.

Huuhtele hammaslankain kaikkien hampaiden välissä, älä unohda takahampaita. Muista varoa ikeniä mutta älä unohda puhdistaa ientaskujen läheltä.

Ei sovellu alle 6-vuotiaille

Valmistaja/markkinoija:

Hammasväline Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle