Perskindol kylmä-lämmin geeli  (100 ml)

Perskindol Active Gel Kylmä-lämpögeeli (100 ml)

14,45  norm. 17,00 

Varastossa

Kuvaus

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittämään lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne.

Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä saa aikaan miellyttävän lämpimän tunteen ja rentouttaa lihaksia. Rasvaton geeli on miellyttävä käyttää.

Geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa. Parabeeniton geeli on yleisesti hyvin siedetty, joten se sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön.

Miellyttävä, luonnollinen tuoksu. Rasvaton koostumus. Parabeeniton. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Käyttö:

Levitä geeliä ohuelti hoidettaville alueille useita kertoja päivässä, hiero tarpeen mukaan kunnes geeli on imeytynyt ihoon.

Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa.  Sopii käytettäväksi myös yli 5-vuotiaille lapsille.

Huomioitavaa:

Ei suositella alle 4-vuotiaille lapsille. Älä käytä siteiden alla äläkä muutoinkaan peitä hoidettavaa aluetta. Ei avohaavoihin. Ei lasten ulottuville. Vältä geelin joutumista silmiin.

Ainesosat:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil (sisältää metyylisalisylaattia), Ethyl Acetate, Citrus Bergamia Oil, Citrus Limon Peel Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Ei sisällä parabeeneja.

Markkinoija:

Harmonia Life Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija