PARANIX PROTECTION SHAMPOO (200 ML)

12,58  norm. 14,80 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Helppokäyttöinen Paranix Protection Shampoo on nopea tapa välttää täitartunnat. Paranix Protection Shampoo sekä pesee hiukset että suojaa täitartunnoilta. Shampoon koostumus ja sen ominaisuudet ovat verrattavissa kosmeettiseen shampooseen.

Paranix Protection Shampoo häiritsee täiden kehittymistä kuivattamalla täit ja saivareet mekaanisesti, joten täit eivät voi kehittää resistenssiä tuotteelle. Käyttämällä shampota joka toinen tai kolmas päivä, kuoriutuvat täit kuivuvat ennen kuin ne ovat täysikasvuisia ja valmiita munimaan.

Paranix Protection Shampoota käytetään joka toinen tai joka kolmas päivä tavallisen shampoon sijaan. Tuotteen annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja huuhdellaan pois. Käyttöä jatketaan kaksi viikkoa (suunnilleen se aika jolloin täitartuntoja esiintyy).

Paranix Protection Shampoo sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Ainesosat

Aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, glycereth-7 cocoate, hydroxyethylcellulose, benzyl alcohol, starch hydroxypropyltrimonium chloride, cocamidopropyl betaine, Helianthus annus (sunflower) seed oil, silica, Citrus aurantium dulcis (orange) oil, sodium chloride, dehydroacetic acid, urea, sodium lactate, lactic acid, parfum, buffering, humectant, benzoic acid, benzyl salicylate, geraniol, benzyl benzoate, acetate benzyle, methyl anthranilate, P-cresyl methylether.

Valmistaja/markkinoija

Omega Pharma

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija