Uutuus

Omron M7 Intelli IT Verenpainemittari (1 kpl)

129,00 

Toimitus 2-5pv

Kuvaus

Omron M7 Intelli IT -olkavarsiverenpainemittari on verenpaineen ja pulssin mittaamiseen tarkoitettu digitaalimittari aikuisille. Laite havaitsee epäsäännöllisen sydämen sykkeen mittauksen aikana ja antaa varoitussignaalin lukemien yhteydessä. Laite on tarkoitettu pääasiassa tavalliseen kotikäyttöön.

OMRON M7 Intelli IT -mittarin mukana toimitetaan Intelli Wrap -mansetti (22-42 cm), minkä avulla on helppo saada tarkat tulokset. LED-merkkivalo vahvistaa, että mansetti on kiinnitetty olkavarteen oikein, ei liian löysälle eikä liian kireälle.

Laitteessa on kahden käyttäjän muisti (100 muistipaikkaa/käyttäjä). Laitteen kaksoisnäytön avulla voit verrata viimeisimpiä tuloksiasi muihin päivittäisiin lukemiin ja viikottaisiin keskiarvoihisi.

OMRON M7 Intelli IT on yhteensopiva ainutlaatuisen Omron connect -sovelluksen kanssa. Bluetooth-tiedonsiirron avulla voit seurata tuloksiasi ja jakaa terveyttäsi koskevia tietojasi.

Kolmen vuoden takuu. Huom. apteekkiverkkokaupan virheettömän tuotteen asiakaspalautusoikeis ei koska käytettyä tai testattua mittaria.

Laitteen käyttöohjeen löydät täältä. 

Valmistaja/markkinoija:

Berner Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija