Tuoteryhmät

Boson SARS-CoV-2 Antigeenipikatesti (1 kpl)

3,90 

Varastossa

Kuvaus

Helppokäyttöinen koronapikatesti kotikäyttöön.

SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -testi, joka perustuu immunokromatografiaan. Se on suunniteltu nopeaan kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenin määritykseen COVID-19-tautiin epäiltyjen henkilöiden nenän etuosasta otettavista näytteistä. Koronapikatesti soveltuu kotikäyttöön kuluttajille.

Herkkyys 96 %, spesifisyys 99 % ja tarkkuus (accuracy) 98.6 %. CE-merkitty (CE 0123).

Pakkaus sisältää:

  • SARS-CoV-2-antigeenitestikasetti (suljettu foliopussi) 1 kpl tai 5 kpl
  • Steriili näytepuikko 1 kpl
  • Uuttoputki 1 kpl
  • Uuttoliuos 1 kpl
  • Käyttöohje sis. Suomi/Ruotsi 1 kpl

Käyttö:

Lue pakkauksessa oleva käyttöohje huolellisesti läpi ennen testin tekemistä. Testi tehdään helposti nenän limakalvolta. Näytettä ei tarvitse ottaa nenänielukanavasta. Tulokset ovat luettavissa 15 minuutissa.

Huomioithan, että kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Mikäli testitulos on positiivinen, on suositeltavaa varmistaa diagnoosi terveydenhuollon yksikössä tehtävällä testillä. Jos koronatartuntaan sopivia oireita ilmenee negatiivisesta kotitestistä huolimatta, ole yhteydessä alueesi terveydenhuollon ammattilaiseen.

Aikuisten tulee avustaa alle 14-vuotiaita testin tekemisessä.

Lue lisää kotitestauksesta THL:n sivuilta.

Huomioitavaa: 

Testiä suositellaan erityisesti seitsemän päivän aikana oireiden ilmaantumisesta, altistumisepäilystä tai muulloinkin haluttaessa varmistusta siitä, että henkilöllä ei ole COVID-19 tautia aiheuttavaa virusta. Testi tunnistaa myös mutatoituneet virukset.

Valmistaja/markkinoija:

Xiamen Boson Biotech Co., LTD, CH

Katso myös FFP2-luokan venttiilitön hengityssuojain täältä.

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija