Tuoteryhmät

KarpaLact Strong (60 kaps)

23,90  norm. 27,90 

Varastossa

Kuvaus

KarpaLact Strong tueksi naiselliseen hyvinvointiin. Tuotteen sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa pitkäkestoisesti. Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät elimistön omia suolistobakteereja. Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

Sopii kaikenikäisille naisille. Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.

Annostus:

1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä. Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.

Päiväannos (1-2 kapselia) sisältää Cran-Max -karpalouutetta (34:1) 500 – 1000 mg, jossa proantosyanidiineja 36-72 mg, maitohappobakteereita (

Koostumus:

Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.

Huomioitavaa:

KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Valmistaja/markkinoija:

bertil´s health

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija