Uutuus

Ice ‘n’ Hot kylmä-lämpögeeli (90 g)

7,20  norm. 8,90 

Varastossa

Kuvaus

Ice ‘n’ Hot on uusi kylmä-lämpö -emulsiogeeli lihasten ja nivelten kiputilojen lievittämiseen.

Kipua lievittävä viilentävä vaikutus perustuu levomentoliin ja etanoliin, jotka saavat aikaan nopean ja pitkittyneen viilentävän vaikutuksen. Viilentävä vaikutus aiheuttaa iholla viileän aistimuksen, joka vaimentaa ja muokkaa kiputuntemuksia. Paikallista verenkiertoa ja lämmöntunnetta lisäävät valmisteessa olevat capsicum oleoresin (sis. chiliuutetta) ja kamferi. Ne vilkastuttavat paikallisesti pintaverenkiertoa, joka muodostaa miellyttävän lämpötuntemuksen ja parantaa paikallista aineenvaihduntaa edistäen samalla kudosten palautumista.

Tuote ei sisällä parabeenejä eikä väriaineita. Sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineita. Suomessa valmistettu.

Käyttö:

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 2-4  kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Pese kädet huolellisesti saippualla käytön jälkeen. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Sopii käytettäväksi yli 5-vuotiaille. Tuote ei sisällä metyylisalisylaattia.

Koostumus:

Aqua pur, camphor, capsicum oleoresin, carbomer, cera microcrystallina, ceterateth-20, coconut oil, cocoyl caprylate / caprate, ethanol, ethylhexylglycerin, l-menthol, phenoxyethanol, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, propanediol, sodium hydroxide.

Huomioitavaa:

Älä käytä, mikäli olet allerginen tai yliherkkä tuotteen ainesosille.

Huomioithan, että fyysinen rasitus tai lämpö (esim. sauna) saattaa voimistaa lämpövaikutusta. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille ja haavoihin.

Raskauden tai imetyksen aikaisesta käytöstä tulee keskustella lääkärin kanssa. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Vain ulkoiseen käyttöön.

Valmistaja/markkinoija:

Fysioline Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija