Uutuus

i3.1 ratiopharm Maitohappobakteerivalmiste (30 kaps)

21,90 

Varastossa

Kuvaus

i3.1 ratiopharm on kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja (Lactobacillus plantarum CECT 7484, Lactobacillus plantarum CECT7485, Pediococcus acidilactici CECT 7483). Yksi i3.1 ratiopharm-kapseli sisältää vähintään 3 miljardia bakteeria.   Valmisteen bakteerikannat on eristetty terveiden ihmisten suolistosta ja ne säilyvät tutkitusti elävinä ruoansulatuskanavan läpi.

Valmiste lisää maitohappobakteerien määrää suolistossa ja voi siten ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Valmiste on laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, soijaton ja makeutusaineeton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Se sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intorelantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Käyttö:

Yksi kapseli päivässä ruokailun jälkeen.

Vuorokausiannos (1 kapseli sisältää) maitohappobakteereja yhteensä 3 miljardia (3 x 10^9).

Koostumus:

Täyteaine (maltodekstriini), Pediococcus acidilactici (CECT 7483), Lactobacillus plantarum (CECT 7484), Lactobacillus plantarum (CECT 7485), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Kasviperäinen kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E 464) ja väriaine (titaanidioksidi).

Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Maitohappobakteerit ovat turvallisia käyttää myös kuurina lääkekuurin tai antibioottikuurin yhteydessä.

Tämän valmisteen käyttöä ei suositella tilanteissa, joissa käyttäjällä on tunnettu yliherkkyys jollekin valmisteen sisältämistä ainesosista. Jos sinulla on jokin vakava tai krooninen sairaus, kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta ennen i3.1 ratiopharm -valmisteen käyttöä.

Valmistaja/markkinoija:

Teva Finland Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija