Tuoteryhmät

Apteq Biotiini Extra 5000 mikrog (60 kaps)

11,90  norm. 15,90 

Varastossa

Kuvaus

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä sisältää lisäksi mm. sinkkiä hyvin imeytyvässä bisglysinaattimuodossa.

Apteq Biotiini Extra on helposti nieltävä pienikokoinen kapseli. Se on täysin kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi Biotiini Extra on laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton.

Annostus:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää biotiinia 5mg, pantoteenihappoa (B5) 6mg, B6-vitamiinia 1,4 mg, sinkkiä 15mg, L-metioniinia 40mg, bambu-uutetta 50mg.

Koostumus:

Sinkkibisglysinaatti, bambu-uute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maissitärkkelys, L-metioniini, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kalsium-D- pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi.

Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys:

Apteq Biotiini Extralla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.

Valmistaja/markkinoija:

Fennogate Finland Oy

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija