Apteekin Möller D-vitamiini Extra (60 kaps)

Toimitusaika 2-5 päivää

16,90


Ei korvattava
Lyhyt tuotekuvaus:

Apteekin Möller D-vitamiini Extra on aikuisille suunnattu omega-3-ravintolisä, josta saa välttämättömien rasvahappojen lisäksi vahvan annoksen D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Luuston normaalin kehityksen tueksi mukana myös K-vitamiinia.

Enterokapselin ansiosta tuote sopii myös niille kuluttajille, jotka kokevat saavansa omega-3-valmisteista ikäviä kalanmakuisia röyhtäyksiä. Suositeltava vuorokausiannos yksi kapseli. 

 

Käyttötarkoitus:

Ravintolisä.

 

Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli.

 

Sisältö:

Suositeltava vuorokausiannos (1 kapseli sisältää):

  • Omega-3-rasvahapot 660 mg
    • josta DHA 240 mg ja EPA 320 mg
  • D-vitamiini 50 µg
  • K-vitamiini 50 µg 

 

Ainesosaluettelo:

Tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (neutraali metakrylaattikopolymeeri, natriumalginaatti, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, värit (rautaoksidit ja -hydroksidit), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), kolekalsiferoli (D3-vit.), menakinoni (K2-vit.).

 

Huomioitavaa:

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Jos käytät närästystuotteita, tulee ne ottaa väh. 2 tuntia ennen tai jälkeen omega-3-kapseleita. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Säilytys:

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Koko:

60 kapselia (81 g)

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Omegaöljyt
© 2022 Suomen Apteekkariliitto