Tuoteryhmät
ACO Sun Transparent Spray NP (175 ML)

ACO Sun Transparent Sun Spray SPF30 (175 ml)

15,92  norm. 19,90 

Varastossa

Kuvaus

ACO Sun Transparent Spay on läpinäkyvä aurinkospray. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UV- filtterit antavat suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sprayn voi suihkuttaa kaikista asennoista, mikä tekee käytöstä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa.

Sisältää kemiallisia suoja-aineita. Korkea suoja SPF 30. E-vitamiini toimii antioksidanttina. Hajusteeton ja väriaineeton. Erittäin vedenkestävä ja hiekankestävä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

Käyttö:

Levitä aurinkovoidetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa. Lisää aurinkovoidetta säännöllisesti ja aina hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Anna imeytyä ennen pukeutumista.

Koostumus:

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, C12-13 Alkyl Lactate, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Neopentyl Glycol Diheptanoate Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Ethylhexyl Triazone, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Propylene Glycol Dibenzoate, Tocopheryl Acetate.

Valmistaja/markkinoija:

ACO

Lisätiedot

Lääkestatus

Lääke ihmiselle

Markkinoija