Tilaa reseptilääke

1. Kirjaudu sisään verkkoapteekkiin

Kirjaudu sisään verkkoapteekkiin tai luo tunnukset, jos olet uusi asiakas. Ennen ensimmäistä reseptilääketilaustasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Voit tunnistautua tästä: Tähän linkki Suomi.fi.

2. Valitse reseptilääkkeesi

Kirjoita lomakkeeseen yhteystietosi ja reseptilääkkeet, jotka haluat että toimitamme sähköisiltä lääkemääräyksiltäsi. Huomaathan, että verkkoapteekista voimme toimittaa ainoastaan sähköisellä eReseptillä määrätyt lääkkeet.

Mikäli haluat tilata useamman lääkkeen, paina ”lisää toinen lääke”. Lopuksi valitse "Lähetä". Farmaseuttimme käsittelee pyyntösi ja ottaa yhteyttä puhelimitse tilauksen valmistuttua lääkeneuvontaa varten. Yhteydenotto tapahtuu kahden tunnin sisällä, aukioloaikojen puitteissa.

Asioiminen toisen puolesta vaatii erillisen apteekissa säilytettävän valtakirjan. Lisätietoja saat apteekista.

Lain mukaan pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä voimme toimittaa pienimmän pakkauskoon ja huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä emme voi toimittaa verkkoapteekin kautta. Myöskään kylmäsäilytystä vaativia lääkkeitä emme voi lähettää, mutta niiden noutaminen apteekista on mahdollista.

Tähän linkki reseptitilaukseen kun tunnistautuminen valmis

3. Maksa tilauksesi

Saat sähköpostiisi linkin tilauksen maksamiseen. Tilauksen voit maksaa myös Omat tilaukseni -sivulla. Maksettu tilaus toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla.