Maksaminen

apo24.fi-verkkoapteekissa maksaminen tapahtuu helposti ja turvallisesti Klarna Checkout -palvelun avulla. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksu

Verkkopankkimaksu Klarnan kautta seuraavilla pankeilla: Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, S-pankki ja Aktia.

Luottokortit ja maksukortit

Korttimaksu Debit/Credit -yhdistelmäkorteilla sekä Visa Electron -korteilla. Korttimaksu suoritetaan suojatusti Klarnan kautta ja on turvallinen maksutapa.

Klarna-lasku, -erämaksu ja -tili

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta kun tuotteet ovat toimitettu sinulle. Maksaaksesi laskulla sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Myös luottotietosi tarkistetaan. Henkilötunnuksesi kysytään maksun yhteydessä, sillä tuotteet toimitetaan väestörekisteristä löytyvään osoitteeseen. Henkilötunnustasi ei säilytetä järjestelmässämme. Laskulla on 14 päivän maksuaika, ja laskuun ei liity mitään laskutuslisää. Laskun maksun viivästyessä Klarna veloittaa viivästysmaksun 5 € sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Jos valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse kuinka paljon maksat kuukausittain

(kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin.

Lasku lähetetään sähköpostiisi samalla, kun olemme lähettäneet tuotteet. Jos valitset erämaksun, kerätään maksusi kuukausilaskuun. Kuukausilasku lähetetään aina kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on kuukauden viimeinen päivä.

Käyttääksesi Klarna Checkout -palvelua sinun on oltava vähintään 15-vuotias ja käyttääksesi Klarna-laskua tai -erämaksua, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.Suorittaessasi oston kassalla, hyväksyt Klarna AB (publ):n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot.

Lisätietoja Klarnan maksutavoista löydät täältä.

Tutustu huolellisesti myös Klarnan osamaksun tiliehtoihin.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilausten maksamiseen liittyen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun p. 09 425 99 771 (maksuton). Klarnan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18. Voit myös asioida Klarnan kanssa heidän verkkosivuillaan chat-palvelun välityksellä: https://www.klarna.com/fi/tuki.